oscar11
Na 16 jaar als motorfiets monteur voor diverse bedrijven in de regio gewerkt te hebben, heb ik sinds 2006 mijn eigen motorbedrijf helemaal gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en revisie van zowel oude en nieuwe motoren.

Ik motiveer mijn formule als volgt:

Vroeger ging bijna iedereen naar de reguliere motorhandel voor de aanschaf van een motorfiets en dat was dan meteen het adres dat ook voor het onderhoud en de eventuele reparaties zorgde. Sinds de opkomst van het internet wordt het gros van de gebruikte motoren echter bij particulieren gekocht, maar ook die motoren moeten van tijd tot tijd een servicebeurt, een nieuwe ketting of een vers setje banden hebben. Die motorrijders kunnen nu zonder drempelvrees bij mij terecht. Ik verkoop in principe geen motoren, dus geen scheve gezichten omdat ik de motor niet heb mogen verkopen. Iedereen is welkom, ongeacht het merk of bouwjaar. Bovendien kan iedereen een beroep op mij doen voor onafhankelijke aankoopadviezen of aankoopkeuringen.

Specialistenwerk

Er was ooit een tijd dat “iedereen” het onderhoud en kleine reparatie aan zijn motor zelf deed. Olie verversen, kleppen stellen, contactpuntjes vervangen, ketting uitkoken of een nieuwe monteren. Het hoorde er gewoon bij. Bovendien was het wel zo praktisch dat je zelf het een en ander kon doen want de betrouwbaarheid van de motoren was niet zo vanzelfsprekend als tegenwoordig. Die tijden liggen gelukkig achter ons. Het boordgereedschap komt nog maar zelden uit de verpakking en daar komt bij: je kunt er weinig meer mee. De huidige generatie motoren is zo geavanceerd dat een gedegen kennis van de techniek en elektronica vereist is om verantwoord onderhoud te plegen. Bovendien vragen vele handdelingen om speciaal gereedschap dat je als particulier natuurlijk niet voorhanden hebt.Dat is specialistenwerk.

Motorservice Oscar Goos beschikt over de kennis, kwaliteit en equipement om uw high tech machine in perfecte conditie te houden. De jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing door onder andere de importeurs van alle grote merken zorgen er voor dat de moderne motortechniek voor Oscar Goos eigenlijk geen geheimen meer heeft.

Motorstoringen worden snel herkend en adequaat opgelost en dat bespaart de klant tijd en dus geld…